Hubungi Kami!

Perisian Penggajian

Infopay Hongkong adalah perisian penggajian mudah dan mesra pengguna untuk menguruskan pengiraan gaji Hongkong untuk pekerja.

Infopay diluluskan oleh MPF dan Pengiraan Cukai Pendapatan & kebanyakan bank di Hong Kong untuk pemindahan gaji pekerja (GIRO bank dalam talian). Perisian penggajian kami dibungkus dengan fungsi cuti yang menjejaki cuti Tahunan pekerja, Cuti Perubatan, dll ...

Pekerja boleh memuat turun Aplikasi Bergerak Teknologi berteknologi ke telefon / iPhone Android mereka dan mereka akan mendapat Pemberitahuan Push apabila borang payslip & Cukai sudah siap. Slaid Pay alternatif boleh dicetak pada kertas slip gaji tertutup atau boleh dihantar melalui e-mel sebagai format PDF dengan perlindungan kata laluan.

Infotech Mobile App itune Infotech Mobile App playstore

Pekerja boleh melihat payslips bulan lalu. Pilihan tersedia untuk mengarahkan cetak / kongsi dengan kata laluan melalui e-mel atau WhatsApp untuk mendapatkan pinjaman bank atau tujuan lain.

Tinggalkan kelayakan, butiran diambil & baki akan tersedia pada slip gaji. Pilihan disediakan bagi Pengurus Sumber Manusia untuk mencetak slip slip gaji slip tertutup atau boleh dihantar melalui e-mel sebagai format PDF dengan perlindungan kata laluan.

Payslip in Infotech Mobile App

Ciri Perisian Pengajian

Penggajian Asas Cuti & Perkara Staf Alat Laporan Pengajian
Slip gaji mudah alih AL / MC & daun lain Peringatan Pengeluaran Tamat Pas melalui e-mel Sesuaikan laporan anda sendiri
Slip gaji E-mel dengan kata laluan Tinggalkan keaslian berdasarkan tarikh sertai / tahun kewangan Sokongan Syarikat Pelbagai Eksport sedia untuk cemerlang, pdf dan perkataan
Pengiraan MPF Sehingga kini pilihan Prorate cuti disediakan Backup Automatik Ringkasan gaji bulanan
Bank GIRO dalam talian Cuti tidak dibayar secara automatik ditolak daripada gaji Akses berbilang pengguna serentak Ringkasan setiap tahun
Potongan Cukai Pendapatan Memantau tuntutan perubatan Fungsi percubaan audit Laporan perbandingan rekonsiliasi / gaji
Borang IR56E, IR56B / IR56F / IR56G Daun Kustom Mengunci tempoh gaji Laporan ringkasan lembur
Bayaran Bulanan / Bi-Bulanan / Mingguan / Harian / Setiap Jam Butiran kanak-kanak Cadangan bonus kakitangan Laporan kiraan kepala
App Perkhidmatan Diri Kakitangan Cadangan kenaikan pangkat kakitangan Bio-data pekerja dengan foto
 • Multi Syarikat & Pengguna Multi:Pelbagai syarikat & pelbagai pengguna boleh diwujudkan. Pengguna yang berbeza boleh mempunyai hak akses tertentu.
 • Butiran MPF - MPF boleh dijana kepada borang yang disokong pemegang amanah tanpa sebarang input & pengiraan manual.
 • Slip Pay: Pekerja boleh melihat payslip mereka di App Mobile Aplikasi berteknologi mereka. Pengurus HR boleh mencetaknya pada kertas biasa atau kertas payslip yang disegel juga. Slip pembayaran menunjukkan gaji pokok pekerja, masa lapang, sumbangan / potongan statutori, tambahan, potongan, cuti yang diambil & baki.
 • Payslip E-mel - Payslip dilindungi kata laluan boleh menghantar semua pekerja dalam satu klik.
 • Bank GIRO Gaji - Butiran gaji pekerja boleh dihubungkan secara dalam talian ke kebanyakan bank di UAE.
 • Cukai Pendapatan:  Borang IR56E, IR56B / IR56F / IR56G generasi automatik dengan pilihan penyerahan dalam talian
 • Backup Automatik: Sistem akan melakukan sandaran automatik pada masa yang dijadualkan. Tidak perlu bimbang tentang melupakan cadangan.
 • Trail Audit - Aktiviti pengguna, pelarasan gaji yang dibuat dicatatkan sebagai jejak audit. Pengguna induk boleh melihat kembali aktiviti pengguna lain dalam sistem penggajian sebagai laporan percubaan audit.
 • Penulis Laporkan Khas: Hanya seret & lepaskan medan yang diperlukan untuk menghasilkan laporan terperinci / ringkasan.
 • Dokumen Staf: Kad Pengenalan Pekerja, Pas Pekerjaan, sijil latihan, dll ... boleh dimuat naik ke dalam sistem yang boleh dilihat & boleh dicetak pada bila-bila masa.
 • Sejarah Kerjaya: Sejarah gaji pekerja, promosi, pengalaman syarikat sebelumnya dan lain-lain ... direkod secara automatik.
 • Latihan Staf: Butir-butir latihan kakitangan seperti nama kursus, institusi, yuran, butiran subsidi, dll ... boleh direkodkan.
 • Pinjaman Kakitangan: Sesetengah pekerja mungkin mengambil pinjaman syarikat dan ingin membayar balik dalam beberapa bulan. Sebaik sahaja mencipta sistem itu akan auto memotong ansuran bulanan daripada gaji
 • Latihan Kakitangan: Butiran latihan pekerja seperti butiran Kursus, jenis latihan, bilangan hari, pencapaian (sijil), kos latihan, butiran subsidi, selebihnya untuk tuntutan subsidi.
 • Penilaian Staf: Manger HR boleh mencipta templat penilaian yang disesuaikan untuk kumpulan kakitangan yang berbeza. Kemasukan & cadangan penilaian boleh dilakukan oleh pengurus melalui portal e-Appraisal kami.
 • Insurans kakitangan: Insurans kumpulan pekerja dari syarikat atau butiran insurans peribadi mereka dengan liputan, tarikh premium dan luput.
 • Kemalangan Kakitangan: Butiran kemalangan jika ada yang berlaku di premis syarikat atau di luar syarikat.
 • Modul Cuti

  • Cuti Tahunan, Cuti Perubatan, Cuti Tidak Dibayar, Cuti Bersalin, dan lain-lain boleh digunakan
  • Tinggalkan Kelayakan boleh ditetapkan untuk kumpulan pekerja yang berbeza.
  • Cuti tahunan & Cuti Perubatan yang diperoleh sehingga hari ini akan dipratetap secara automatik.
  • Pada akhir tahun Daun Tahunan boleh dibawa ke tahun hadapan.
  • Meninggalkan Sejarah & Cuti menyatukan laporan untuk melihat semua jenis daun yang diambil.

  Fungsi Perisian HR

  Perisian penggajian kami terbina dalam dengan fungsi Perisian HR di bawah. Semua aktiviti modul HR boleh diuruskan dalam antara muka tunggal yang menjadikan perisian kami lebih berkuasa.

  Maklumat peribadi kakitangan Butiran Sejarah Pembawa Penilaian Staf Terselaras Butiran Kecemasan Kakitangan
  Modul Latihan Kakitangan Mail Merge - Buat janji temu, surat kenaikan dsb. Muat naik dokumen kakitangan Barang-barang syarikat yang memegang (komputer riba, kekunci dan lain-lain)
  Peringatan Peringatan Pinjaman kakitangan - Potongan automatik Insurans kakitangan

  Ketahui lebih lanjut mengenai Perisian Payroll dan HR

  Lihat juga