Hubungi Kami!

iFace II

Alat Pengiktirafan Wajah yang paling maju yang dibina dengan pembaca cap jari bagi kehadiran pekerja dan tujuan akses pintu

Semasa mendaftarkan muka, ia menangkap kedudukan muka, saiz dan bentuk wajah pengguna, hidung, tulang pipi dan ciri rahang pengguna. Jadi, seketika masa pekerja memakai cermin mata dan mendapat lemak juga tidak terjejas. Sistem ini dapat memadankan dan mengesahkan pekerja dengan sempurna.

Terutamanya muka & cap jari pekerja boleh didaftarkan ke mesin. Pekerja perlu berdiri & melihat di hadapan kamera terbina dalam. boleh menggunakan jari mereka.

Pembaca muka model ini lebih sesuai untuk industri kimia & pembinaan di mana sistem cap jari mungkin mempunyai kebimbangan. Dan industri di mana kebersihan lebih penting maka ia akan menjadi lebih ideal kerana ia menyentuh sedikit.

Biasanya muka pekerja & sehingga 3 jari akan didaftarkan ke mesin. Jadi pekerja boleh menggunakan jari mereka untuk kehadiran, jika wajah tidak dapat dikesan disebabkan oleh beberapa sebab pengecualian.

Pembaca pengenalan wajah ini boleh digunakan untuk tujuan akses pintu juga. Ia mempunyai pengawal terbina dalam yang menghantar isyarat kepada kunci EM pintu untuk melepaskan pintu. Tetapan zon waktu yang berbeza seperti sesetengah kakitangan boleh mengakses 24 × 7 dan sesetengah boleh mengakses semasa jam pejabat hanya boleh ditetapkan.

 Face Recognition Attendance Reader

Ciri-ciri utama

  • Integrasi kaedah pengenalan wajah, cap jari dan kata laluan
  • Komunikasi: RS232 / 485, TCPIP, USB
  • Kamera infra-merah resolusi tinggi
  • 3 "Skrin sentuh TFT untuk memberikan petunjuk visual yang hebat
  • USB Thumbdrive (protokol 2.0 Sokongan)
  • Fungsi Anti-passback

Spesifikasi teknikal

Keupayaan pengguna 1,500 Wajah (Pilihan 3,000), 2,000 Cap Jari
Penyimpanan Transaksi 100,000
Mod Pengesahan 1:1, 1:N
Bahasa Bahasa Inggeris, Bahasa Pelbagai Bangsa
Suhu Operasi 0℃-45℃
Kelembapan Operasi 20% – 80%
Saiz 275 (L) x 100 (H) x 195 (D) mm
50 zon masa, 99 kumpulan dan 10 kombinasi buka kunci