Hubungi Kami!

Bio Access I

Akses pintu masuk cap jari INFOTIME adalah pembaca biometrik dengan reka bentuk yang kompak dan unik dengan sensor optik berkualiti tinggi.

Sensor optik secara berkesan mengesan jari-jari pemotong, bengkak, terlalu kering & basah dengan penukaran dan klasifikasi kelajuan tinggi.

Pelbagai jenis zon waktu yang ditetapkan seperti sesetengah kakitangan boleh mengakses pintu 24 x 7 dan sesetengah staf boleh mengakses hanya pada jam 9 pagi - 6 petang, ... boleh ditetapkan. Kekuatan pintu terbuka & memaksa rapat boleh dicetuskan kepada penggera untuk tujuan keselamatan.

Ia mempunyai Reader card Reader terbina dalam juga. Sekiranya pekerja semua jari mempunyai masalah / rosak, pekerja tersebut boleh menggunakan kad kad atau nombor PIN berdekatan untuk mengakses pintu & kehadiran tujuan.

Pembaca biometrik ini mempunyai pengawal terbina dalam yang boleh menyambung ke pintu EM pintu (Electro Magnetic Lock). Sebaik sahaja jari pekerja mengesahkan ia menghantar isyarat ke EM Lock untuk membuka pintu.

Ia mengambil masa satu saat untuk mengesahkan jari pekerja dan Tarikh & masa disimpan dalam memori dalaman peranti. Data ini boleh dimuat turun ke perisian kawalan akses dan masa diakses oleh kakitangan boleh dilihat sebagai laporan. Data ini boleh dikaitkan dengan Perisian Kehadiran Waktu kami melalui kad Rangkaian terbina dalam untuk kelewatan, tujuan pengiraan Harian.

biometric door access

Ia boleh digunakan sebagai akses pintu mandiri atau boleh dihubungkan ke perisian kawalan akses untuk menetapkan waktu akses yang berbeza untuk kumpulan pekerja yang berbeza.

Sehingga 3 jari setiap pekerja boleh didaftarkan dan pekerja boleh menggunakan mana-mana satu jari untuk mendapatkan akses ke pintu.

Ciri-ciri utama

  • Cap jari, Pengesahan Kad atau Kata Laluan
  • Menyimpan sehingga 3000 pengenalan automasi cap jari
  • Komunikasi: Internet, LAN & USB
  • USB Thumb Drive (Sokongan 2.0 Protokol)
  • Kain tingkap Sensor optik meningkatkan kualiti imej, akses jari kering / basah
  • Skrin LCD besar memberikan petunjuk visual yang hebat
  • Ciri utama fungsi untuk menentukan acara khas
  • 50 Zon Zon, 5 kumpulan & pengurusan percutian.

Spesifikasi teknikal

Keupayaan pengguna 3,000
Penyimpanan Transaksi 100,000
Mod Pengesahan 1:1 1:N
Masa pengesahan <=2s
Kadar Penerimaan Salah (FAR) <=0.0001%
Kadar Penolakan Palsu (FRR) 0.01%
Suhu Operasi 0℃-45℃
Kelembapan Operasi 20% – 80%
Saiz 120 x 105 x 30mm
Kabel Kad Ethernet terbina dalam untuk sambungan yang tahan lama