Hubungi Kami!

Bio Jari VI

Perakam masa cap jari mudah alih / mudah alih (kad SIM / Wi-Fi)

Ia direka khusus untuk pengurusan masa luar tapak seperti tapak pembinaan, logistik, marin dan industri luar pesisir. (Kalis air, tahan debu & aman kejutan mudah alih pembaca jari)

BioFinger-VI adalah pembaca biometrik terkini & pintar dengan modul kad SIM. Hanya masukkan kad SIM ke pembaca maka rekod kehadiran pekerja akan masa nyata dipindahkan ke pelayan anda.

Kad SIM boleh menjadi prabayar / pasca bayar dengan pelan data dari hab Bintang, SingTel atau M1. Kekuatan isyarat mudah alih boleh dilihat di skrin.

Pemegang atas dengan salutan getah membolehkan pengguna membawa dengan mudah.

Pembaca cap jari model ini sangat sesuai untuk digunakan di lokasi terpencil atau mudah alih. Ia juga membenarkan muat turun data dengan menggunakan pemacu Thumb.

Sehingga 3 jari setiap pekerja boleh didaftarkan. Semasa melakukan kehadiran pekerja boleh menggunakan apa-apa pada jari untuk melakukan clocking. Ia mengambil masa satu saat untuk mengesahkan jari pekerja dan Tarikh & masa telah didaftarkan ke dalam peranti. Sekiranya pekerja tertentu semua jari tidak boleh digunakan disebabkan oleh semula jadi atau kemalangan, maka pekerja tersebut boleh menggunakan nombor CARD atau PIN untuk tujuan kehadiran.

Bateri terbina dalam 7600 mAh terbina boleh memanjangkan masa operasi tambahan dan menghapuskan masalah kegagalan kuasa. Ia mempunyai algoritma pencocokan biometrik berasaskan komersil terpantas dengan sensor tinggi, sensor kualiti cap jari berkualiti tinggi. Sensor optik yang dipatenkan adalah tahan terhadap calar, kesan, getaran dan kejutan elektrostatik. 3.5 "TFT boleh memaparkan lebih banyak maklumat dengan jelas, termasuk kualiti imej cap jari dan hasil pengesahan dan lain-lain ...

Ciri-ciri utama

  • Pembaca kad Sim terbina dalam dan Bateri dengan Sensor Optik Boleh Dipercayai
  • Komunikasi: Kad SIM Simulasi, Rangkaian TCPIP, USB, Wifi (Pilihan)
  • Menyimpan sehingga 5,000 pengenalpastian automasi cap jari
  • Kedai 200,000 Rekod Pengesahan
  • USB Thumb Drive (Sokongan 2.0 Protokol)
  • Warna 3.5 "Skrin TFT dengan Antara Muka GUI
  • IP65 diberi nilai perlindungan kalis air dan tahan debu

Spesifikasi teknikal

Dimension 225mm (L) x 235mm (H) x 125mm (D)
Keupayaan pengguna 5,000
Penyimpanan Transaksi 200,000
Mod Pengesahan 1:N
Masa pengesahan <=2s
Bekalan Kuasa 12V DC 1.5A
Saiz 213W x 178.2H x 47.5D mm
Berat badan 1.65 kg
Suhu Operasi 0℃-45℃
Kelembapan Operasi 20% – 80%