Hubungi Kami!

24 TAHUN
PENGALAMAN DI SINGAPURA

4,000
PELANGGAN

PROSES GAJI
BULANAN UNTUK
300,000 PENGGUNA

70 KAKITANGAN
YANG BERDEDIKASI

Info-Tech yang diasaskan di Singapura, adalah syarikat teknologi global generasi akan datang yang membantu perniagaan dari semua saiz dan dalam semua industri untuk mengubah operasi HR mereka ke era digital yang akan mendorong pertumbuhan produktiviti mereka ke tahap yang baru.

Sistem Pengurusan Sumber Manusia Info-Tech (HRMS) menyediakan pengiktirafan pengenalan muka masa nyata yang bersepadu, fleksibel dan inovatif, menggunakan Perisikan Buatan yang membolehkan Apl Kehadiran Awan Mudah Alih, Waktu Kehadiran, Gaji, Cuti, Tuntutan, Perisian Kerja dan Perisian Penilaian.

Info-Tech diasaskan pada tahun 1996 dan menjadi peneraju pasaran dalam bidang ini, kami sentiasa berhubung dengan teknologi terkini dan menaik taraf penyelesaian kami dengan menggunakan alat dan teknologi terbaru untuk kekal di hadapan. Pada masa ini, kami mempunyai hampir 4,000 pelanggan Singapura dan sistem Maklumat HRM Cloud kami sedang memproses hampir 300,000 gaji pekerja Singapura setiap bulan.

Dengan aplikasi mudah alih Info-Tech yang memenangi Anugerah, pekerja boleh menyaksikan kehadiran / keluar kehadiran dengan pengiktirafan wajah yang membolehkan AI, memohon cuti, mengemukakan tuntutan, melihat bentuk pembayaran balik mereka, borang cukai, mengemaskini butiran peribadi mereka, melihat dasar syarikat dan menerima pengumuman dari HR. Kami sedang beroperasi dengan pejabat di Singapura, Malaysia, Hong Kong & India untuk memenuhi keperluan perniagaan anda dengan lebih baik.

Pengurusan Kami


Pasukan Kami

Kakitangan Infotech (Staff)
Pejabat Infotech (Office)
Bilik Latihan Infotech (Training Room)
Pasukan IT Infotech (IT Team)
Pasukan Sokongan Infotech (Support Team)
Pasukan Teknikal Infotech (Technical Team)